وام شهریه دانشجویان در راه است

دانشجویان عزیز می توانند از 8 لغایت 20 بهمـن ماه در پورتال دانشجویی ثبت نمایند.

با توجه به ابلاغ اعتبار وام شهریه(تبصره 2) از سوی صندوق رفــاه دانشجویان وزارت متبوع دانشجویان عزیز می توانند از 8 لغایت 20 بهمـن ماه سالجاری با مراجعه به وب ســـــایت  دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (قسمت خدمات الکترونیک – درخواست اینترنتی وام دانشجویی)تقاضای خود را در پورتال دانشجویی ثبت نمایند.

تذکرات :

1) ثبت نام در این سامانه هیچ گونه حقی برای دانشجو ایجاد نخواهد کرد و  پرداخت تمام وامها منوط به وجود منابع اعتباری صندوق رفاه وزارت متبوع و مقررات مربوطه خواهد بود.

2) زمان های فوق برای ثبت نام به هیچ عنوان قابل تمدید نخواهد بود .

3) با توجه  به اینک ثبت نام صرفا از طریق این سایت انجام خواهد شد به مراجعات حضوری برای ثبت نام ترتیب اثر داده نخواهد شد .

وام شهریه مختص دانشجـــویان شهریه پرداز می باشد و به دانشجویان عادی تعلـــق نمی گیرد. دانشجو بایستی پس از ثبت تقاضای وام در پورتال دانشجویی فرم مذکور را از پورتال چاپ نموده و پس از تایید (مهر و امضا) اداره آموزش دانشکده مربوطه به اداره رفاه دانشجویان تحویل نماید.