وزیر بهداشت : از این پس هر هفته شاهد ابتلای حدود 3هزار نفر به آنفلوانزا هستیم.

آموزش و پرورش باید به دستورالعمل ها پای بند باشد

وزیر بهداشت اعلام کرد : از این پس هر هفته شاهد ابتلای حدود 3هزار نفر به آنفلوانزا هستیم.

به گزارش سلامتیران دکتر مرضیه وحیددستجردی در جمع خبرنگاران در مورد افزایش موارد ابتلا به آنفلوانزای نوع آ گفت:با شروع فصل سرما میزان ابتلا به این بیماری در دنیا 25 درصد افزایش یافته است. وی افزود: به این ترتیب ما در کشور شاهد ابتلای حدود 3 هزار نفر در هفته به آنفلوانزای نوع A خواهیم بود که طبق پیش بینی ها بیش از 50 درصد از مبتلایان را افراد زیر 24 سال تشکیل می دهند. وزیر بهداشت اعلام کرد: ابتلا به بیماری آنفلوانزای A در تمام دنیا 25 درصد افزایش یافت است و از این پس بیش از 3 هزار نفر در هر هفته به آنفلوانزای نوع A در سراسر کشور مبتلا می‌شوند. دکتر وحید دستجردی همچنین با اشاره به این مطلب که ابتلا به این بیماری چندان خطرناک نیست افزود: آنچه مشکل ساز و نگران کننده است عوارض پس از بیماری است که می تواند فرد را حتی به بستری شدن وادار کند. وزیر بهداشت با توجه به مطالب منتشر شده در خصوص تخلفات برخی از مراکز آموزشی عنوان کرد: آموزش و پرورش باید به دستورالعمل‌های وزارت بهداشت پایبند باشد. ما نیز در این باره پیگیری کرده ایم و جلساتی را با سرپرست وزارت آموزش و پروزش داشته ایم که نتایج مطلوبی نیز داشته است. دکتر وحید دستجردی در مورد تعطیلی مدارس و کلاس های درس در موارد ابتلا به آنفلوانزا گفت: در صورتی که تعداد دانش‌آموزان مبتلا به بیماری آنفلوانزای نوع A از حد عادی بگذرد، باید مدرسه یا آن کلاس مربوطه تعطیل شود.