رئیس مرکز آموزشی درمانی معتضدی کرمانشاه منصوب شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و قائم مقام وزیر در استان طی حکمی دکتر سعید محمدی متخصص بیهوشی را به عنوان رئیس مرکز آموزشی و درمانی کرمانشاه منصوب کردند

دکتر محمدرضا نیکبخت رئیس دانشگاه در مراسم تقدیر و معارفه رئیس مرکز آموزشی درمانی معتضدی گفت این دانشگاه که در سال 1335 به همت خیر ارجمند مرحوم حاج برار معتضدی با مساحت 11000 متر مربع و زیربنای 3200 متر مربع به عنوان مرکز تخصصی زنان و زایمان شروع بکار کرده است تاکنون منشاء خدمات شایانی به استان بوده است و اکنون برای اینکه هم بتواند خدمات شایان و باکیفیتی ارائه دهد و هم درآمدزایی آن بالابرود نیاز به تعامل دوسویه ریاست ، مدیریت  بیمارستان ، باکارشناسان ، کارکنان و گروه زنان و زایمان دارد.

دکتر نیکبخت در ادامه افزود:: تعامل رئیس و مجموعه می تواند موجب تقویت و افزایش درآمدزایی گردد و درصد اشغال تخت بیشتر گردد، امروز مردم نیاز به خدمات با کیفیت زیر نظر متخصصان زبده دارند که در این بیمارستان ممکن است ولی شاهد مراجعه مردم به بخش خصوصی هستیم و اگر گروه زنان و زایمان بتواند خدمات خود را بهتر معرفی کند مطمئناً زنان باردار راغب به مراجعه می شوند.

رئیس دانشگاه نوید وضعیت خوب بودجه و اعتبارات در سال آینده را دادند و اظهار داشتند با مشکلات ساختیم و انشاء الله در سال آینده شاهد شکوفایی بخش سلامت خواهیم بود چون مسئولان وزارت بهداشت و درمان و مجلس شورای اسلامی نظر مساعد به بخش سلامت دارند و واقعیت هم این است که سلامت پایه و اساس پیشرفت و رشد جامعه است.

در این مراسم دکتر ویسی رئیس سابق بیمارستان گفت: این بیمارستان توانسته به عنوان بیمارستان دوستدار مادر در کشور معرفی شود و اولین مرکز زایمان بی درد در آب استان می باشد که بخش تخصصی درمان ناباروری کاملاً مجهز آن در غرب کشور حرفی برای گفتن دارد.

درپایان دکتر سعید محمدی متخصص بیهوشی که دارای چندین سال ریاست بیمارستان است را به عنوان رئیس جدید این مرکز معرفی شد.

دکتر محمدی رئیس جدید گفت: قبول مسئولیت یعنی پذیرش امانت و من انتظار دارم هم مسئولان و هم همکاران به ویژه گروه زنان و زایمان مرا در این امانتداری یاری نمایند.

وی توانمندی ، نظم و انظباط ، اخلاق مداری و شایستگی را از مشخصات نیروهای خوب برشمردند و آن را ملاک کار خود عنوان کرد .

دکتر محمدی تعامل گروه زنان با این مرکز را بسیار مؤثر برشمرد و از آنان خواست که برای ارتقاء بخشیدن به این مرکز کمک کنند.