کلینیک های ویژه تخصصی و فوق تخصصی دانشگاه در دومنطقه کسری و 22 بهمن پذیرای بیماران است.

دکتر نیکبخت همچنین با اشاره به راه اندازی کلینیک شماره 3 دانشگاه در منطقه 22 بهمن ، حوالی میدان 17 شهریور مراجعه بیماران به این دو کلینیک را برای آنان به صرفه و کم زحمت توصیف کرد

دکتر نیکبخت با اعلام این مطلب گفت : کلینیک ویژه شماره 2 دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه که با همکاری جمعیت هلال احمر در انتهای خیابان شهید جعفری راه اندازی گردیده است همینک با حضور پزشکان فوق تخصص غدد ، روماتولوژِ و جراحی پلاستیک در خدمت مراجعان است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود :در این کلینیک همچنین متخصصان داخلی ، قلب ، کودکان ، عفونی و تب دار ، روانشناسی ، اعصاب و روان ، و زنان و زایمان بیماران را ویزیت می نمایند.

دکتر نیکبخت همچنین با اشاره به راه اندازی کلینیک شماره 3 دانشگاه در منطقه 22 بهمن ، حوالی میدان 17 شهریور مراجعه بیماران به این دو کلینیک را برای آنان به صرفه و کم زحمت توصیف کرد و گفت : محوطه پارکینگ شهرداری و خیابان های اطراف به دلیل ازدحام مطب های پزشکان و نیز کلینیک مهدیه بسیار شلوغ و پر رفت و آمد بوده و بیماران در مراجعه به این منطقه دچار مشکلات عدیده ای از جمله ترافیک سنگین و کندی عبور و مرور می شوند.

دکتر نیکبخت از آمادگی دانشگاه علوم پزشکی برای راه اندازی کلینیک های ویژه در نقاط مختلف شهر خبر داد