ثبت نام بیمه خدمات درمانی دانشجویان

از مورخ 15 لغایت 30 بهمن ماه سالجاری ،ثبت نام از طریق پورتال دانشجویی

با توجه به ابلاغ اعتبـــار وام شهریه(تبصره 2) از سوی صندوق رفاه دانشجویان وزارت متبوع دانشجویان عزیز می توانند از تاریخ 8 لغایت 20 بهمن ماه سال جاری با مراجعه به وب سایت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (قسمت خدمات الکترونیک – درخواست اینترنتی وام دانشجــــویی) تقاضای خود را در پورتال دانشجویی ثبت نمایند.

تذکرات:

1- ثبت نام در این سامانه هیچ گونه حقی برای دانشجو ایجاد نخواهد کرد و  پرداخت تمام وامها منوط به وجود منابع اعتباری صندوق رفاه وزارت متبوع و مقررات مربوطه خواهد بود.

2- زمانهای فوق برای ثبت نام به هیچ عنوان قابل تمدید نخواهد بود.

3- با توجه به اینکه ثبت نام صرفا از طریق این سایت انجام خواهد شد به مراجعات حضوری برای ثبت نام ترتیب اثر داده نخواهد شد.

4-وام شهریه مختص دانشجویان شهریه پرداز می باشد و به دانشجویان عادی تعلق نمی گیرد. دانشجو بایستی پس از ثبت تقاضای وام در پورتال دانشجویی فرم مذکور را از پورتال چاپ نموده و پس از تایید (مهر و امضا) اداره آموزش دانشکده مربوطه به اداره رفاه دانشجویان تحویل نماید.