فتح قله اصلی کوه زنهان 2850متری پوشیده از برف یخ زده در یک بهمن ماه 1392، توسط گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

برنامه بعدی گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مسابقه دواستقامت درایام دهه مبارکه فجربه مسافت 20 کیلومتردرروزپنجشنبه تاریخ 17/11/1392 برگزارمی گردد. محل تجمع داوطلبین علاقه مند ساختمان شماره یک ستاددانشگاه و زمان آن ساعت 09:00 می باشد.

گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه قله زمستانی کوه زنهان 2850متری پوشیده از برف یخ زده را در یک روز صاف همچون بهاری فتح نمود. داوطلبین این برنامه آقایان پرُدلی،منتظریانی،داهیم،دکتر مرتضایی وخزایی بودندکه در تاریخ 11/11/1392 بوسیله مینی بوس به رانندگی آقای فیلی پس از اقامه نماز در ساختمان دانشگاهبه سمتسه راهی هرسین حرکت و از آنجا از جاده خاکی روبروی پلیس راه  به سمت کوهپایه ادامه مسیر دادند و دیدار با راننده را به ساعت 02:30 در سنقر آباد موکول نمودند.شروع صعود گروه کوهنوردی از راه میشه ری صورت گرفت سپس از تنگه دار بید به سمت قله زنهان مسیر صعود را دنبال کردند زمانی که به اولین قله فرعی رسیدند برف یخ زده تا قله اصلی کوه محاصره کرده بود بدون کفش مخصوص ،باتوم یا کلنگ و کرامپون ادامه صعود دشوار و حادثه ساز بود گروه با اراده فوق توانست به راحتی پس سپری نمودن چند قله فرعی وعبور از خط الرأس ،قله اصلی2850متری در ساعت 11:00فتح نماید. پس از تقویت روحی و جسمی تهیه عکس صورت گرفت و راه بازگشت قله  از روی برف های دامنه شیب دار به سمت تنگه میانی کوههای بیستون و زنهان انتخاب گردید شایان ذکر است بعدازظهر برف های داخل تنگه آنچنان نرم شده بود که عبور با سختی صورت می گرفت علی ایحال ساعت 14:30 سوار بر خودرو دانشگاه شدند و به سمت دانشگاه حرکت نمودند به خواست خدا بدون مشکلی به ساختمان دانشگاه رسیدند و برنامه ختم گردید.

1

8

2

3