پذیرفته شدگان شعبه بین الملل در روزهای 14 تا 16 بهمن ثبت نام می شوند

پروفسور الماسی اعلام کرد : در صورت عدم مراجعه داوطلب در زمان فوق الذکر، منصرف از تحصیل شناخته شده و نسبت به ثبت نام ذخیره اقدام می گردد.

پذیرفته شدگان شعبه بین الملل در روزهای 14 تا 16 بهمن ثبت نام می شوند

رییس شعبه بین الملل دانشگاه علوم پزشکی ضمن اعلام این خبر با تبریک ایام ا... دهه فجر انقلاب اسلامی و نیز تبریک به پذیرفته شدگان این شعبه گفت : زمان ثبت نام رشته های پزشکی، دندان پزشکی و داروسازی به ترتیب در روزهای 14، 15 و 16 بهمن ماه خواهد بود.

دکتر علی الماسی از دانشجویان محترم خواست تا  با توجه به اطلاعیه های قبلی، فقط در روزهای مشخص شده جهت ثبت نام به محل کتابخانه مرکزی دانشگاه واقع در بیمارستان طالقانی مراجعه نمایند.

وی ساعت ثبت نام پذیرفته شدگان را  13-9 و محل ثبت نام را  کتابخانه مرکزی اعلام نمود.