افتتاح پروژه های دانشگاهی با حضور مقامات استانی

با حضور حضرت آیت الله علما ، دکتر امینی و دکتر رحیمی تعدادی از پروژه های دانشگاه افتتاح شد
در نهمین روز دهه مبارک فجر با حضور حضرت آیت الله علما نماینده ی معظم ولی فقیه و امام جمعه کرمانشاه بخش دندانپزشکی ، داروخانه داروهای ترکیبی و ساختار جدید مرکز بهداشتی درمانی حاج دایی به بهره برداری رسید. حاج آقا علما در این مراسم از خیر درمانگاه یاد کرده و با اشاره به پروژه های سفر استانی مسوولان را به پیگیری امر تشویق نمود.
همچنین با حضور دکتر رحیمی فرماندار کرمانشاه بخش آنژیوگرافی بیمارستان امام رضا که برای احداث آن بالغ بر 7 میلیارد ریال هزینه شده و نیز ساختمان استراحت پزشکان افتتاح شد.
درمرکز امام خمینی (ره) نیز از بخش لیزیک و لازک چشم که به منطقه غرب کشور خدمات ارائه می نماید با حضور دکتر امینی نماینده مردم کرمانشاه بهره برداری شد