قله زمستانی 3964متری توچال پوشیده از برف یخی توسط گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در بهمن 1392فتح شد.

قله زمستانی 3964متری توچال پوشیده از برف یخی  توسط گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در بهمن 1392فتح شد.
برنامه بعدی گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه صعود به سفیدکوه می باشد.

H

بدنبال فراخوان اعلام شده و هماهنگی بعمل آمده در خصوص صعود زمستانی به قله ۳٬۹۶۴ متری کوه توچال استان تهران ، آقایان داوطلب گروه کوهنوردی  این برنامه به اسامی پردلی، منتظریانی، داهیم، محمدی، بهرامیان،کهریزی،عبدی، خزایی و رستم آبادی بودند که پس از اقامه نماز ظهر روز پنجشنبه تاریخ 24/011/1392 بوسیله مینی بوس دانشگاه به رانندگی آقای خلیل منصوری به سمت تهران حرکت نمودند شب در خوابگاه دفتر مرکزی دانشگاه سپری گردید و صبح روز جمعه پس از اقامه نماز به سمت دربند حرکت نمودند و قرار دیدار با راننده محترم را در پارکینگ تله کابین ولنجک گذاشتندبرنامه صعود به قله توچال (مسیر شیرپلا، جان پناه زنده یادعلی امیری) در ساعت 06:30 از میدان مجسمه کلید خورد در حالی که زمین یخ زده بوده ولی وضعیت هوا کاملاً بهاری با آسمانی صاف بود  .

ابتدای صعود با عنایت به محافظهای ایجاد شده اعم از نرده ، پل ،طناب و ... احساس جالبی در گروه بوجود نیاورد تقریباً تا پناهگاه شیرپلا با توجه به ازدیاد جمعیت به هرنحوی سپری گردید ولی از پناهگاه به قله مسیر واقعی کوهنوردی آغاز شد بطوریکه می شد از باتوم به راحتی استفاده نمود بدلیل برف های یخی در مسیر پایکوپ نیمی از کوهنوردان مجهز به کرامپون(یخ شکن)بودند گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی توانست در مدت شش ساعت قله زمستانی توچال با ارتفاع 3964 متری رافتح نماید سپاس خداوند را که در این فصل از سال آفتاب بدون باد درقله مرتفع،بیداد می کرد و هوای شهر تهران به نظر پاک می رسیدخیلی عجیب بود تمام کوههای همسایه با اجازه دماوندعظیم  خونمایی می کردند کوهنوردان با کوله بار پر از پوشاک گرم به وجد آمدند دوساعت روی قله مشغول تهیه عکس از طبیعت زمستانی حواشی تیررس چشم بطول انجامید و طبق برنامه مسیر بازگشت از طریق تله کابین صورت گرفت که صف طولانی و خسته کننده ای داشت به هر تقدیر پس از ورود به ولنجک گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به طور اتفاقی وغیر منتظره ای  با لطف ومحبت آقای مجتبی  یزدانی شهردار محترم منطقه یک استان تهران بزرگ مواجه شدند  بدینوسیله از زحمات ایشان قدردانی می گردد. و سلامتی وموفقیت روزافزون ایشان را ازخداوند متعال خواستاریم.

از ولنجک مسیر را به سمت کرمانشاه ادامه دادیم ودر نهایت بدون مشکلی ساعت 02:45 در ساختمان ستاد دانشگاه برنامه ختم گردید.

برنامه بعدی گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه صعود به سفیدکوه می باشد.

داوطلبین با رضایت وتقبل مسؤولیت خویش ملزمند با همراه داشتن کارت معتبر بیمه ورزشی با آقای بابک بهرامیان کارشناس حقوقی شاغل درساختمان ستاد دانشگاه (شماره تماس 8358423 و 09183351263 )هماهنگی نمایند.​​​

مضافاًاینکه تحهیزات زمستانی وتهیه  آذوقه بصورت شخصی می باشد.

زمان حرکت پس از اقامه نماز صبح روز جمعه تاریخ 09/12/1392 از ساختمان شماره یک ستاددانشگاه است.

چنانچه انتقاد یا پیشنهادی مد نظر است لطفاً به آدرس  الکترونیکی koh8122@gmail.com منعکس گردد.