با این شرکت جعلی همکاری نکنید !

شرکتی با عنوان پژوهشگران و نوآوران دانشگاه تهران اقدام به ثبت نام و برگزاری دوره های مختلف آموزشی و صدور مدرک معادل در مقاطع تحصیلی نموده است که مدارک صادر شده از سوی این شرکت مورد تایید نمی باشد.

شرکتی با عنوان پژوهشگران و نوآوران دانشگاه تهران اقدام به ثبت نام و برگزاری دوره های مختلف آموزشی و صدور مدرک معادل در مقاطع تحصیلی نموده است که برابر اعلام رییس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران این شرکت تحت نظر دانشگاه مذکور نیست و مدارک صادر شده از سوی این شرکت مورد تایید نمی باشد.

بنابر اعلام معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی نیز فعالیت این شرکت غیر مجاز بوده و هرگونه فعالیت آموزشی و برگزاری دوره هایی تحت عنوان کمک پرستاری ، دستیار دندانپزشکی ، نسخه خوانی و... توسط شرکت مذکور فاقد وجاهت قانونی می باشد و مدارک صادره نا معتبر است.