گرامیداشت روز سرطان کودکان با عیادت از بیماران بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی

به مناسبت روزجهانی سرطان جمعی از مسئولان استان از کودکان مبتلا به بیماری سرطان بستری در مرکز آموزشی ، درمانی دکتر محمد کرمانشاهی عیادت کردند.

در این برنامه دلجویی و عیادت از بیماران سرطانی قبادی مدیر امور اجتماعی استانداری کرمانشاه ، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) ، شهردار کرمانشاه و رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و تعدادی از مسئولان دانشگاهی حضور داشتند.

رییس بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی در این برنامه ضمن تشریح پاره ای از مشکلات درمانی کودکان سرطانی از عموم مردم و مسئولان و نیز خیرین کرمانشاهی خواست تا این بیماران را یاری دهند.

دکتر گلپایگانی همچنین از موسسات خیریه در این زمینه تقدیر کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز وظیفه دانشگاه را در زمینه درمان بیماران سرطانی مهم ارزیابی کرد و برای رفع مشکلات مطرح شده راهکارهایی را ارائه و در زمینه پیگیری آنها قول مساعد داد.