ارتقای تعداد دانشکده های علوم پزشکی کرمانشاه

دکتر نیکبخت : شروع به فعالیت در دانشکده پرستاری و شعبه بین الملل در دوشهرستان استان از اهمیت خاصی برخوردار است.

ارتقای تعداد دانشکده های علوم پزشکی کرمانشاه

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی کرمانشاه گفت : این دانشگاه با داشتن 7 دانشکده شامل دانشکده های پزشکی ، داروسازی ، دندانپزشکی ، بهداشت ، پرستاری و مامایی و پیراپزشکی در مرکز استان و دانشکده پرستاری در شهرستان سنقروکلیایی و یک شعبه بین الملل شهرستان صحنه با اعضای هیات علمی مجرب و فعال و پیشرفتهای حاصله در بخش های مختلف می تواند به عنوان پیش قراول تامین سلامت در استان و منطقه نقش آفرینی کند.

دکتر محمدرضا نیکبخت رییس دانشگاه و قائم مقام وزیر در استان افزود : شروع به فعالیت در دانشکده پرستاری و شعبه بین الملل در دوشهرستان استان از اهمیت خاصی برخوردار است.

وی اضافه کرد : سپردن مدیریت شعبه بین الملل به پروفسور علی الماسی و دانشکده پرستاری سنقروکلیایی به دکتر علیرضا خاتونی که از اساتید مجرب و دلسوز بوده ونیز سابقه مدیریت در دانشکده های پرستاری و مامایی و بهداشت را دارند امریست که می تواند در پیشرفت این دانشکده و ارتقای سطح علمی دانشکده ها مارا یاری نماید.