یکصد دانشجوی دختر استان در جشنواره قرآنی شرکت کردند.

اولین جشنواره قرآنی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان در بخش خواهران امروز یکشنبه در سالن اجتماعات آیت الله طالقانی برگزار شد.

در این دوره از مسابقات تعداد یکصدنفر از دانشجویان دختر دانشگاههای علوم پزشکی ، رازی ، پیام نور ، آزاد اسلامی و علوم قرآنی شرکت کرده و در رشته های ترتیل ، حفظ جزء سی ام ، اذان ، قرائت و تحقیق با یکدیگر به رقابت پرداختند.

بناست در مراسمی که به عنوان اختتامیه جشنواره سه شنبه شب این هفته برگزار می گردد ، از نفرات برتر هر رشته تقدیر به عمل آید.

گفتنیست در این جشنواره که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد. دانشجویان از شهرستانهای کرمانشاه ، جوانرود ، هرسین ، پاوه ، ثلاث ، کنگاور و گیلانغرب  شرکت کردند.

۱۱ آبان ۱۳۸۸ ۱۴:۳۸