آنفلوانزا تمامی مدارس کاشان را تعطیل کرد

معاون استاندار و فرماندار کاشان گفت به علت شیوع بیماری آنفلوانزا کلیه مدارس راهنمایی ،ابتدایی و پیش دبستانی کاشان تا 15 آبانماه جاری تعطیل شد.
معاون استاندار و فرماندار کاشان خبرداد
آنفلوانزا تمامی مدارس کاشان را تعطیل کرد
معاون استاندار و فرماندار کاشان گفت به علت شیوع بیماری آنفلوانزا کلیه مدارس راهنمایی ،ابتدایی و پیش دبستانی کاشان تا 15 مهرماه جاری تعطیل شد.

حسینعلی حاجی در گفتگو با خبرنگار ایلنا درکاشان ضمن اعلام این خبر افزود: این اقدام بر اساس تصمیم شورای سلامت و کمیته ویژه آنفلوانزا در کاشان نسبت به تعطیلی کلیه مدارس در مقطع راهنمایی ،ابتدایی و پیش دبستانی تا 15 آبان ماه جاری گرفته شده است

وی با اشاره به اینکه سلامت مردم حتی برای سواد آموزی و تحصیلات علمی ضروری تراست افزود: در هرنقطه ای ازمراکز آموزشی شهرستان کاشان که احتمال مشکل نسبت به این بیماری بوجود آید تعطیل خواهد شد.

معاون استاندار و فرماندار کاشان در پایان به مردم کاشان توصیه کرد :ضمن حفظ آرامش نکات بهداشتی را برای پیشگیری از مبتلا شدن به بیماری سرماخوردگی و آنفلوانزا رعایت نمایند.

گفتنی است درسطح شهرستان کاشان در مجموع 235 مدرسه وجود دارد که 150 مدرسه در مقطع ابتدایی وپیش دبستانی و تعداد 85 مدرسه نیز در مقطع راهنمایی فعالیت می نماید.