افتتاح مرکز تصویر برداری با سرمایه گذاری بخش خصوصی در اسلام آباد غرب

مرکز تصویر برداری رازی(MRIو ماموگرافی و...)با سرمایه گذاری بخش خصوصی افتتاح شد

روز سه شنبه مورخه13/12/1392با حضور ریاست دانشگاه ،نماینده مردم شهرستان های اسلام آباد غرب و دالاهو  در مجلس شورای اسلامی ، فرماندار،نماینده بانک تجارت و ریاست شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلام اباد غرب و جمعی دیگر از مسئولین مرکز تصویر برداری رازی با سرمایه گذاری بخش خصوصی  و مشارکت مدیریت بانک تجارت استان کرمانشاه که شامل بخشهای MRI  ماموگرافی وOPG وتراکم استخوان  افتتاح گردید و سایر بخشها نیز در آینده نزدیک به بهره برداری خواهد رسید.

دراین مراسم دکتر نیکبخت رئیس دانشگاه ،جلیلیان نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، دکتر روشنی معاون درمان دانشگاه و  دکتر بیگرضایی رئیس شبکه بهداشت و درمان اسلام آباد در مورد مزایا و امکانات این بخش و توان خدمات رسانی به بیماران سخنرانی و برای اینکه مردم بتوانند از خدمات این مرکز بهره مند شوند بر عقد قرار داد با بیمه ها تأکید شد.