بخش مولکولی تشخیص مقاومت دارویی به ریفامپین در بیماران مبتلا به سل در آزمایشگاه سل مرجع منطقه‌ای راه‌اندازی گردید.

بخش مولکولی تشخیص مقاومت دارویی به ریفامپین در بیماران مبتلا به سل  در آزمایشگاه سل مرجع منطقه‌ای راه‌اندازی گردید.
دکتر بهروز حمزه : روش کاراین دستگاه براساس تشخیص توالی DNA اختصاصی مایکوباکتریوم توبرکولوسیس و مقاومت ریفامپین از طریق واکنش زنجیره‌ای پلیمراز (PCR) در کوتاه‌ترین زمان ممکن می‌باشد

بخش مولکولی تشخیص مقاومت دارویی به ریفامپین در بیماران مبتلا به سل با استفاده از دستگاه GeneXpert MTB/RIF در آزمایشگاه سل مرجع منطقه‌ای معاونت بهداشتی راه‌اندازی گردید.

دکتر بهروز حمزه با اعلام این خبر گفت : روش کاراین  دستگاه براساس تشخیص توالی DNA اختصاصی مایکوباکتریوم توبرکولوسیس و مقاومت ریفامپین از طریق واکنش زنجیره‌ای پلیمراز (PCR) در کوتاه‌ترین زمان ممکن می‌باشد.

وی افزود : چهار دستگاه از طرف برنامه پیشرفت و توسعه ملل متحد (UNDP) به ایران اهداء گردید که با عنایت مرکز مدیریت بیماری‌ها و آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت متبوع، یک دستگاه آن به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به‌عنوان یکی از سه قطب تشخیصی در کشور اختصاص یافت.

دکتر حمزه گفت :بخش تشخیص مولکولی مقاومت دارویی آزمایشگاه سل مرجع هم‌اکنون فعال بوده و نمونه‌های استان کرمانشاه و دانشگاه‌های تحت پوشش را مورد آزمایش قرار می‌دهد.