رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه :نیروهای اورژانس برای ارائه خدمت آماده هستند

115 در تمام ایام به ویژه تعطیلات نوروز در خدمت همشهریان است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی ، مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی و تعدادی از مدیران و پرسنل فوریت های پزشکی با حضور در مانور بسیج امداد نوروزی آمادگی خود را برای ارائه خدمت  باکیفیت تر در ایام تعطیلات نوروز اعلام نمودند.

دکتر محمدرضا نیکبخت  رئیس دانشگاه و قائم مقام وزیر در استان در مصاحبه با خبرنگار وب دا  واحد کرمانشاه گفت : این دانشگاه با 41 پایگاه امداد جاده ای و آماده باش کامل 17 بیمارستان وابسته ،در ایام تعطیلات نوروز   آماده ارائه خدمات می باشد .

وی با اظهار امیدواری برای سلامت مسافران و اهالی استان افزود : مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان بسیار فعال بوده و در این ایام با برنامه ریزی اصولی و تلاش مضاعف  برای حضور به موقع در نقاطی که  حادثه ای پیش آید در کنار مردم خواهد بود.

دکتر نیکبخت  رئیس دانشگاه در جمع پرسنل مرکز مدیریت و فوریت های پزشکی استان
4ح

حضور  مهندس ابراهیم رضایی استاندار  کرمانشاه در مانور بسیج امداد نوروزی نفر سوم از سمت راست،دکتر نیکبخت رئیس دانشگاه،فرماندهی نیروی انتظامی ،مدیر کل راه و شهر سازی و ...

،