رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : پژوهش ها را کاربری کنید !

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : پژوهش ها را کاربری کنید !

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی کرمانشاه با اظهار اینکه دانشگاه محل تحقیق و پژوهش و اختراع و اکتشاف است گفت : دانشگاه های علوم پزشکی بایستی در امر کشف و ثبت دارو و تجهیزات پژشکی تلاشی مضاعف داشته باشند و اگر تحقیقات عملگرا وکاربردی شود می تواند در روند توسعه علم پزشکی در کشور نقش آفرینی کند.

دکتر محمدرضا نیکبخت رییس دانشگاه علوم پزشکی و قائم مقام وزیر در استان افزود : روند رشد علم پزشکی بسیار مناسب بوده است ولی این پایان کار نیست و برای پیشرفت بایستی تلاش کرد و اکنون که وزارت بهداشت با نظر مساعد دولت و مجلس اعتبارات مناسبی دریافت خواهد کرد و رهبر معظم انقلاب ( مد ظله العالی ) هم با بیان سیاست های کلی سلامت ، اهمیت این امر را بیان نمودند ، وظیفه ما دانشگاه های علوم پزشکی بسیار بیشتر شده و با تلاش و فرهنگ سازی باید فرهنگ سلامت را تقویت و در زمینه رسیدن به یافته های جدید علمی فعال تر شویم و باید به صورت علمی به همه موارد موثر در توسعه نگاه کرد.