جلسه طرح معرفتی - دینی برگزار شد .

جلسه حلقه طرح مدرسه (معرفتی-دینی) اعضاء خواهران در روز بیست و پنجم فروردین ماه در محل سالن جلسات نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید.

جلسه حلقه طرح مدرسه (معرفتی-دینی)  اعضاء خواهران در روز بیست و پنجم فروردین ماه در محل سالن جلسات نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی برگزار گردید.

موضوعات مختلفی در جلسه بررسی و مورد بحث قرار گرفت که اهم موضوعات به شرح زیر می باشد:بررسی بخش دیگری از ویژه گی های عباد الرحمن در گروه تفسیر.گروه اخلاق با محوریت حجاب و عفاف و پرسش و پاسخ دانشجویان در جلسه فعالیت داشته و در ادامه بحث تصمیم بر این موضوع گرفته شد که کرسی آزاد اندیشی با موضوع حجاب نِسبی است یا مطلق برگزار گردد.

در کارگروه احکام بحثی  با موضوع دیدن فیلم و عکس نامحرم و احکام مربوط به آن مطرح و بررسی شد.در پایان جلسه به بررسی سخنرانی های استاد شجایی با موضوع رهشناسی  پرداخته شد.

ضمناً به اطلاع می رساند طرح مدرسه دوشنبه و سه شنبه هر هفته در سالن جلسات نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی برگزار می گردد.

۳۱ فروردین ۱۳۹۳ ۰۸:۵۴