الگوی بشقاب غذایی سالم را ببینید

در جامعه امروز با سبک و شیوه زندگی غلط و این همه آلودگی آب و هوا و غذاهای ناسالم، لازم است توجه بیشتری به رژیم غذایی خود داشته باشیم و تلاش کنیم تا غذای سالم و مفید را در برنامه غذایی خود بگنجانیم.

کارشناس ارشد تغذیه گفت : رژیم غذایی ما، یعنی غذاها و هر آنچه که در قالب خوراکی در طول روز و هفته مصرف می کنیم که رابطه مستقیمی با سلامتی ما دارد.

بدریه سحرگاهی که به مناسبت هفته سلامت سخن می گفت افزود : اگر ما در طول زندگی از یک رژیم صحیح یعنی غذای سالم برخوردار باشیم از بیماری های قلبی، دیابت، برخی سرطان ها، فشار خون بالا و پوکی استخوان در امان خواهیم بود.در نتیجه زندگی سالم تر و طول عمر بیشتری را خواهیم داشت.

وی گفت :الگوی بشقاب غذایی سالم توسط کارشناسان تغذیه دانشگاه هاروارد تهیه شده است و ما در اینجا از آن استفاده می کنیم تا مردم را راهنمایی کند که  یک رژیم غذایی سالم را در بشقاب غذای خود داشته باشید.