همایش مسئولان IT حراست وزارت بهداشت در کرمانشاه آغاز به کار کرد

این نشست به مدت پنج روز و با تشکیل کلاس ها و کارگاه های مختلف در مورد مسائل گوناگون حراست IT برگزار می شود.

همایش پنج روزه مسئولان IT  حراست وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی صبح روز شنبه سیزدهم اردیبهشت ماه در سالن اجتماعات بوستان و به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه آغاز گردید.

در این نشست که با حضور کارشناسان و مسئولان IT  دانشگاه های سراسر کشور و کارشناسان و مدیران مربوطه برگزار گردید ، رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه فعالیت کارکنان حراست را بسیار دشوار توصیف کرده افزود : اهمیت کار حراست به ویژه در زمینه حفاظت IT  برکسی پوشیده نیست و باید در این زمینه اطلاعات روز آمد داشته و برآن اشراف داشته باشید.

گفتنیست این نشست به مدت پنج روز و با تشکیل کلاس ها و کارگاه های مختلف در مورد مسائل گوناگون حراست IT  برگزار می شود.