در این آیین که اعضای هیات علمی به اتفاق خانواده هایشان حضور داشتند ، برنامه های مختلف هنری و شادمانه برگزار گردید.

ضیافت شام و جشن روز معلم سه شنبه شب شانزدهم اردیبهشت ماه در سالن انتظار برگزار گردید.

در این مراسم دکتر نیکبخت رییس دانشگاه با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مطهری و تبریک این روز به اساتید ، استاد شهید مطهری را عالمی اسلام شناس و متعهد خواند که برای مقابله با هجمه فرهنگی بیگانگان و دفاع از انقلاب ، با احساس مسئولیت و با تالیف کتابهای متعدد جامعه درحال گذار دوران خود را هدایت کرد.

رییس دانشگاه افزود : جایگاه و مقام شهید نزد خداوند بسیار بالاست ولی به فرمایش امام صادق (ع) در روز قیامت مرکب علما و معلمان برخون شهدا سنگینی می کند و این حدیث اهمیت و ارزش شغل معلمی و استادی را بیان می کند.

دکتر نیکبخت در بخش دیگری اضافه کرد : نقش و رسالت معلمان و اساتید بسیار مهم و حساس است و معلمان و اساتید بایستی با دلسوزی ، توجه به دستورات اسلام  در باب تدریس و دفاع از نظام ،به دانش آموزان و دانشجویان بیاموزند تا آنان افرادی پویا و توانمند به بار آیند و بتوانند در برابر طرفند و هجمه فرهنگی دشمنان اسلام  پیروز و سر بلند بیرون آیند.

در این مراسم تعداد 54 نفر از اساتید رشته های مختلف به عنوان اساتید بازنشسته ، نمونه و ارتقا یافته مورد تشویق و تقدیر قرار گرفتند.