رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه :در اجرای طرح تحول نظام سلامت ،علل و عواملل و موانع به صورت تدریجی رفع خواهد شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه :در اجرای طرح تحول نظام سلامت ،علل و عواملل و موانع به صورت تدریجی رفع خواهد  شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه :در اجرای طرح تحول نظام سلامت به صورت تدریجی علل و عواملل رفع خواهد شد و مردم  و رسانه ها علاوه بر همکاری و تعامل مناسب با مجریان طرح نباید انتظار رفع مشکلات بخش سلامت  به صورت فوری و در مدت کوتاهی باشند .

دکتر محمد رضا نیکبخت رئیس دانشگاه و قائم مقام وزیر در استان گفت: طرح تحول نظام سلامت که با عزم و اراده قوی دولت تدبیر و امید و وزارت متبوع از تاریخ 15/2/93 آغاز گردید طرحی بی سابقه و بی نظیر است که می تواند سلامت جامعه را به نحو بسیار مطلوب دگر گون نموده و بسیاری از مشکلات مردم در مواجهه با کمبود های مالی و دارویی را حل نمایید و هرچه از زمان اجرای آن بگذرد ما شاهد کارآیی و مؤثر تر بودن طرح خواهیم بود.

رئیس دانشگاه این طرح را  تلاشی ارزنده در راستای رعایت عدالت و احترام به حقوق شهروندی احاد جامعه قلمداد و اظهار داشت :از امسال سلامت می تواند به معنای واقعی خود برسد چون سلامت یعنی نداشتن نقص و بیماری در صورتی که نظام سلامت ما علی رغم تلاش فعالان این عرصه هیچوقت نتوانست برای مردم آنچه لایق این مردم متعهد ،شهید پرور و ولیتمدار است را فراهم کند زیرا مشکل اساسی از ناحیه کمبود بودجه و اعتبارات و نیروی انسانی بود  و اکنون مشکل اعتبارات حل و نظام سلامت بسیار عالی قادر به حل مشکلات خود یکی پس از دیگری است.

دکتر نیکبخت که در جمع اساتید دانشگاه و خانواده های آنان و در مراسم گرامیداشت  یاد و خاطره استادشهید مطهری و روز استاد سخن می گفت تغییرات کمی و کیفی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه را در چند سال اخیر بسیار مناسب دانست و افزایش تعداد دانشکده ها ،تأسیس شعبه بین الملل ،افزایش رشته های تحصیلی،افزایش عالی تعداداعضای هیأت علمی،افزایش تعداد مقالات I.S.I و رساندن رتبه دانشگاه از 11 به 8 و  در نهایت  به  رتبه 3 در سال 91 در بین دانشگا های علوم پزشکی، ارتقاء دانشگاه به تیپ 1،راه اندازی بخش های مهمی در بیمارستان ها و .... رامدیون تلاش شبانه روزی پرسنل ، مدیران ،معاونین و بویژه اساتید دانشگاه دانست که برای رونق و پیشرفت این دانشگاه قدم های مثبت و بی شائبه ایی برداشته اند.