قله های شاه نشین و قلی ذلیخا رشته کوه هفت چشمه استان کرمانشاه توسط گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

قله های شاه نشین و قلی ذلیخا  رشته کوه هفت چشمه استان کرمانشاه توسط گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
برنامه بعدی، صعود به کوه قته چرمی ¬رشته کوه پراو می باشد.
زمان حرکت ساعت 03:30 روز پنج شنبه تاریخ 01/03/1393 از ساختمان شماره یک ستاد دانشگاه می باشد.

داوطلبین گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه جهت صعود به کوه چهل چشمه به اسامی آقایان پردلی،منتظریانی ،دکتر شیبت زاده، دکتر مرتضایی ،خزایی ، دکتر یزدان پناه و کهریزی ٰطی هماهنگی در ساعت 23:00 تاریخ 18/02/1393 بوسیله مینی بوس دانشگاه به رانندگی آقای خلیل منصوری از ساختمان ستاد دانشگاه به سمت استان کردستان حرکت نمودند

مسیرکوه چهل چشمه: کیلومتر 15 شهرستان دیواندره به طرف سقز سمت چپ سه راهی که جاده آسفالته فرعی از آنجا جدا می گردد با عبور از روستاهای ابراهیم آباد ،یاپل و شریف آباد بر پیچ و خمهای جاده کوهستانی اضافه می شود بعد ازاولین دوراهی حرکت به سوی جاده سمت راست و در دوراهی بعدی جاده سمت چپ انتخاب می گردد بوسیله پل فلزی از روی رودخانه عبور کرده و آخرین ده آن بِست نام دارد.(از سه راهی جاده دیواندره –سقز تا روستای بست 50 کیلومتر می باشد که اکثر مسیر آسفالت می باشد در بالاتر از ده بست یک قرارگاه کوهنوردی برای استفاده کوهنوردان ساخته شده است.

رإس ساعت 05:00 بامداد روز 19/03/1393 به اردوگاه ورزشی کوهنوردی واقع در روستای بست رسیدند پس از اقامه نماز صبح با توکل به خداوند در تاریکی هوا با وضعیت جوی مناسب صعود خود را به سمت جنوب غربی آغاز نمودند  ابتدای مسیر از راه پایکوپ پل چوبی موجود که به سمت خط رالرإس قله ها ی کوه چهل چشمه  منتهی می گردید ، تعیین نمودند و پس از سوار برمسیر خط الرإس  باروشن شدن هوا مناظر بکر دره ها خودنمایی و صدای جاری شدن آب داخل دره ها کوهنوردان را حیرت زده نمود .

گروه کوهنوردی درساعت 09:15 به کانی چاو رش رسیدند پس از استراحت و نوشیدن از آب معدنی چشمه به سمت قله شاه نشین حرکت خود را دنبال کردند پس از فتح قله شاه نشین ،قله قلی ذلیخا را نیز فتح نمودند.

مسیر بازگشت به سمت قعر دره که پوشیده از یخچال طویل برفی با شیب تند بود، ادامه دادند وقتی که  به کنار رودخانه رسیدند  موافق جریان حرکت آب ،مسیر را دنبال نمودند که در نهایت ساعت 13:45  به اردوگاه کوهنوردی رسیدند سوار بر مینی بوس دانشگاه شدند محل را ترک نمودند بالاخره ساعت 21:00 بدون مشکلی به ستاد دانشگاه رسیدند و برنامه خاتمه یافت.

برنامه بعدی، صعود به کوه قته چرمی ­رشته کوه پراو  می باشد.

داوطلبین جهت شرکت در برنامه های کوهنوردی با رضایت وتقبل مسؤولیت خویش ملزمند با همراه داشتن کارت معتبر بیمه ورزشی با آقای بابک بهرامیان کارشناس حقوقی شاغل درساختمان ستاد دانشگاه (شماره تماس 8358423 و 09183351263 )هماهنگی نمایند.​​​ در ضمن تجهیزات کوهنوردی به همراه تغذیه تاریخ یاد شده بعهده شرکت کنندگان می باشد.