مسجد امام صادق (ع) دانشگاه محل برگزاری جشن میلاد حضرت علی (ع) همراه با قرائت مناجات آن حضرت در مسجد کوفه

جشن ولادت حضرت علی (ع) در مسجد امام صادق (ع) دانشگاه علوم پزشکی با حضور مسئولان دانشگاه وبه همت معاونت دانشجویی فرهنگی ، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و هیئت دانشجویی حضرت صاحب الزمان (عج) برگزار شد.

جشن میلاد حضرت علی (ع)  با حضور مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ،معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ، تعدادی از مدیران  و جمع کثیری از دانشجویان و همراه با قرائت مناجات حضرت امیر المومنین(ع) توسط حاج مهدی سماواتی،سخنرانی حاج آقا میرباقری و با حضور شاعر اهل بیت حاج ولی الله کلامی در مسجد امام صادق (ع) دانشگاه علوم پزشکی به همت به همت معاونت دانشجویی فرهنگی ، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری هیئت دانشجویی حضرت صاحب الزمان (عج) برگزار شد.
سخنران این مراسم حاج آقا میرباقری که اهم  سخنان ایشان حول محور فضیلت ماههای رجب،شعبان و رمضان بود که اینگونه توصیف شد ماه رجب پلی است برای رسیدن به ماه رمضان و کسانی می توانند ماه رمضان را درک کنند که ماه رجب را درک کرده باشند.در واقع ماه رمضان ماه درخواست نیست،بلکه ماه برداشت است،ماه گرفتن است،ماه نتیجه گیری است.ماه رجب ،شعبان و رمضان از ماههای برتر خداوند است.اگر ما نمی توانیم از سفره های پهن شده معنوی استفاده کنیم مشکل صاحب خانه نیست بلکه مشکل را باید از درون خود ما جستجو کرد.در ادامه سخنرانی به حدیثی از پیامبر اکرم (ص) که ماه رجب ماه آمرزش است و به معنای توبه ، که بازگشت و برگشتن به راه اصلی است اشاره کردند و درپایان صحبت ها به مبحث اعتکاف پرداختند که زمان تعمق ، فکر کردن و خودسازی است .این است که می فرمایند یک ساعت تفکر از سالها عبادت برتر و بالاتر است.

پس از سخنرانی ، مراسم توسط شاعر اهل بیت حاج ولی الله کلامی  ادامه پیدا کرد.و در پایان مناجات حضرت امیر المومنین (ع) در مسجد کوفه توسط حاج مهدی سماواتی قرائت شد.

ولادت