فرماندار پاوه: ارتقا سلامت و بهداشت جامعه در گرو تلاش همگانی است

ایده پور بر همکاری همه جانبه همه ادارات و ارگانهای شهرستان با شبکه بهداشت و درمان در راستای اجرای طرح واکسیناسیون فلج اطفال تاکید کرد.

پرویز ایده پور روز سه شنبه در دومین کارگروه سلامت و امنیت غذایی، با انتقاد از وجود حیوانات ولگرد و اهلی در سطح شهر پاوه بر جمع آوری و خروج حیوانات از سطح شهر تاکید کرد.

وی همچنین بر ریشه یابی مسائل و آسیبهای اجتماعی و فرهنگی تهدید کننده سلامت و بهداشت جامعه تاکید کرد و از شهرداری خواست که با توجه به وجود خیابانهای کم عرض شهر هر نوع حفاری را در مدت زمان تعیین شده پایان داده و اجازه ادامه حفاری در پایان مدت مقرر را به هیچ دستگاه حفاری ندهد.

رییس شبکه بهداشت و درمان پاوه نیز از اجرای طرح واکسیناسیون فلج اطفال در دو مرحله از سوم تا پنجم خرداد و سوم تیر تا پنجم تیر ماه سال جاری خبر داد و گفت: با توجه به مشاهده بیماری فلج اطفال در کشورهای همسایه از جمله عراق و سوریه این طرح در نقاط مرزی به اجرا در می آید.

دکتر سلیمی افزود: در این طرح که بصورت خانه به خانه در 15 هزار و 500 خانوار و برای پنج هزار و 200 کودک زیر پنج سال شهرستان اجرا می شود 47 تیم دو نفره کار واکسیناسیون را انجام خواهند داد.

بهسازی چشمه های تأمین آب شرب روستایی و پاسگاه های مرزی، هدایت و جمع آوری فاضلاب های رو باز، رفع مشکلات تصفیه خانه فاضلاب پاوه، خروج دامداران سطح شهر پاوه، نظارت بر اماکن عرضه و توزیع مواد غدایی، لبنی، پروتئینی و مرغداریها، کشتارگاه دام و خبازیهای سطح شهرستان، برخورد جدی با ساخت و سازهای حریم چشمه های تأمین آب شرب و مخازن ذخیره آب و جمع آوری، حمل و دفن مکانیزه زباله ها از مهمترین مصوبات کارگروه سلامت و امنیت غذایی پاوه بود.