انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد

انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه روز سه شنبه سی ام اردیبهشت ماه از ساعت 21 آغاز و در ساعت 23:45 با معرفی نمایندگان منتخب پایان پذیرفت.

مدیر امور فرهنگی و فوق برنامه معاونت دانشجویی ، فرهنگی با اعلام این خبر گفت : انتخابات در خوابگاه های بوستان انقلاب ، بوستان 2 ، مفتح ، خواهران و برادران ، و طالقانی برگزار و روند قانونی خود را پی گرفت.

بهمن الماسی گفت : نامزدهای انتخاباتی پیشتر در خوابگاه ها نسبت به شناساندن خود اقدام کرده بودند و انتخابات با استقبال چشمگیر دانشجویان همراه بود.

وی گفت : با حضور نمایندگان مسوول صندوق ها بازگشایی و آرا شمرده شده و اعضای منتخب معرفی شدند.