در شهرستان روانسر اجرای طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال به طور نمادین آغاز گردید

طرح ملی واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال کودکان زیر 5 سال با حضور دکتر نیکبخت رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و معاونت امور بهداشتی در شهرستان روانسر آغاز گردید.

شهرستان روانسر پایلوت اجرای طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال استان

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی ، درمانی کرمانشاه در مراسمی که به همین منظور در شهرستان روانسر و با حضور امام جمعه ، فرماندار و جمعی از مدیران محلی و مردم  به اجرا در آمد گفت : واکسیناسیون تکمیلی شهرستان های مرزی نیاز به همت مسئولان و همکاری مردم دارد.

وی با تاکید بر اهمیت این برنامه افزود : در کل دنیا سه کشور موفق به ریشه کنی فلج اطفال نشده اند که دو کشور از آنها هم مرز ایران هستند و مسئله ای که باعث اجرای این طرح شد دیدن موارد اندکی در کشور عراق بوده است.

دکتر نیکبخت با اشاره به اینکه این ویروس وحشی از سال 2001 تاکنون از ایران رفته است بر اجرای برنامه هایی که از ورود مجدد آن جلوگیری کند تاکید کرد. زیرا هم مشکلات زیادی برای خانواده ها ایجاد می کند هم هزینه های زیادی بر جامعه تحمیل می کند .

وی با اشاره به این نکته که واکسیناسیون به صورت خانه به خانه انجام می شود گفت : مرحله اول طرح تا پنجم خرداد ادامه داشته و مرحله دوم از دوم تا چهارم تیرماه صورت خواهد گرفت.

۵ خرداد ۱۳۹۳ ۱۱:۱۳