پیام تبریک رییس دانشگاه

دکتر نوری زاد ارتقای دانشگاه به تیپ یک را به همه مسئولان و مردم شهید پرور تبریک گفت

سرانجام به بار نشست تمامی تلاش ها و کوشش های شبانه روزی شما گرامیان

همکاران گرامی و دلسوز.

کرمانشاه و کرمانشاهیان و سروران و یاران دانشگاهی و دانش پژوه ، برخود می بالند که اکنون با لیاقت فراوان و قابلیت های بسیار ، شاهد ارتقای دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه به تیپ یک به عنوان اولین دانشگاه علوم پزشکی در غرب کشور شدند تا به باور بنشیند که خواستن توانستن است و ما می توانیم.  به همه شما عزیزان این دستاورد عظیم و موفقیت بزرگ را که بی شک حاصل همت جمعی ،زمان حساس ،عقلانیت و خردورزی جملگی همکاران گرامی و مسئولان ارجمند است . اینک همه ما با ایستادن بر این قله پرشکوه موفقیت بر آنیم تا بیش از پیش با امید و  توکل و حفظ روحیه  خودباوری  به ارتقای هرچه بیشتر و و موفقیت روزافزون تر دانشگاهی بپردازیم که درخشش را مدیون مردان و زنانی است که از جان مایه گذاشتند و عاشقانه ایمان همدلی را به کار بستند تا از جمله بهترین خادمان مردم و شایسته ترین بندگان خداوند رحیم باشند.

این پیروزی را به مردم صبور کرمانشاه امین مدافعان هماره مرزهای ایران سرافراز و شهدای گرانقدر تقدیم می کنیم.