وزیر بهداشت در اجلاس روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشورتاکید کرد:ضرورت بهرمندی از ظرفیت روابط عمومی ها برای ارتقای سلامت مردم

وزیر بهداشت در اجلاس روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشورتاکید کرد:
ضرورت بهرمندی از ظرفیت روابط عمومی ها برای ارتقای سلامت مردم

دکتر سید حسن هاشمی گفت: برای ارتقای سطح آگاهی سلامت جامعه و اجرای مناسب طرح تحول سلامت روابط عمومی ها نقش کلیدی دارند.

به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی( وب دا)؛ دکتر سید حسن هاشمی در اجلاس روسای دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور گفت: روابط عمومی ها برای ارتقای سلامت مردم پتانسیل بالایی دارند بنابراین باید از این ظرفیت غافل نشویم.

دکتر هاشمی با اشاره به اینکه، ارایه خدمات پیش گیرانه و ارتقای فرهنگ سلامت، یکی از سیاست‌ها و راهبردهای وزارت بهداشت است، افزود: در این میان تلاش برای ارتقای سطح آگاهی سلامت جامعه از وظایف محوری روابط عمومی ها به حساب می‌اید.

وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه، هزینه کردن در حوزه روابط عمومی اسراف منابع نیست بلکه یک نوع سرمایه گذاری است خاطر نشان کرد:روابط عمومی وظایفی چون اطلاع‌رسانی ، پاسخگویی و شناخت  افکار عمومی را بر عهده دارد و در پی آن است تا با پیشگیری از تهدید ها، بهترین استفاده را از فرصتها برای تحقق اهداف وزارتخانه در خدمت به مردم ببرد بنابراین روسای دانشگاه های علوم پزشکی با داشتن چنین ظرفیتی می توانند در اجرای هر چه بهتر طرح تحول نظام سلامت ایفای نقش کنند./