قله خلنو(kholeno) بام استان تهران به ارتفاع 4375 متر توسط گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

برنامه بعدی صعود کوه شهباز (بام استان مرکزی) می باشد.زمان حرکت ساعت 23:00 روز پنج شنبه تاریخ 16/05/1393 از ساختمان شماره یک ستاد دانشگاه می باشد.
شرکت کنندگان جهت شرکت در برنامه می توانند با آقای بابک بهرامیان کارشناس حقوقی شاغل درساختمان ستاد دانشگاه (شماره تماس 8358423 و 09183351263 )هماهنگی نمایند.​​​

داوطلبین گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه جهت اجرای برنامه صعود به بام استان تهران آقایان پردلی،منتظریانی ، عبدی، دکتر مرتضایی، دکتر یزدان پناه، خزایی،رستم آبادی ،کرمی و امجدیان بودند که طی هماهنگی بعمل آمده در ساعت 07:00 روز پنج شنبه تاریخ 29/03/1393 بوسیله مینی بوس دانشگاه به رانندگی آقای خلیل منصوری از ساختمان ستاد دانشگاه به سمت تهران حرکت نمودند پس از عبور از بزرگ راههای آزادگان ،بسیح،باقری،بابایی،لشکرک و محله های اوشان،فشم ،زایگان  به روستای لالان رسیدند شب مانی در این محله صورت گرفت روز جمعه پس از اقامه نماز صبح با توکل به خدا دره نوردی و کوهنوردی  در هوای صاف و مناسب آغاز شد.

دره بکر ،عبور از عرض رودخانه خروشان،شیب تندهمراه با شن اسکی عبور از یخچال هاو بعد مسافت از جمله ویژگی های صعود به کوه خلنو با ارتفاع 4375 متر است که افتخار صعود به قله را به هر کوهنورد نمی دهد.

مسافت رفت و برگشت برنامه فوق 23 کیلومتر می باشد که دو ساعت اول مربوط به عبور از کوچه باغ روستای لالان،تنگ لالان و عبور از عرض رودخانه ،چشمه تلخ آب تا رسیدن به آبشار که آن مکان با ارتفاع 3350متراز سطح دریا بلندتر می باشد و 7 کیلومتر از مسافت سپری می گردد.

شیب های تند همراه با شن اسکی از جمله موانعی هستند که در این مکان مشهود می گردد . از آبشار تا گردنه ورزآب دو کیلومتر می باشد که دو ساعت زمان را به خود اختصاص می دهد.

از گردنه مذکور تا قله را می توان از اسب چال و تحمل شیب خیلی تند با شن اسکی طی نمود یا اینکه از طرفین این شیب شن اسکی به حالت عبور از خط الرإس قله را فتح نمود به هر روش دوساعت سپری می گردد .

گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه توانست این قله مردافکن را در ساعت 10:40فتح نماید سجده شکر را بر بام استان تهران به جای آورد.تهیه عکس و دیدن قله های همسایه تا آنجایی که در دید چشم بودند غرور آفرین بود .

بازگشت به سمت روستای لالان همان مسیر رفت انتخاب گردید .

در نهایت بدون مشکل خاصی برنامه کوهنوردی در ساعت 03:30 خاتمه یافت با عنایت به بعد مسافت و ترافیک حوالی ساعت 03:00 روز 31/03/1393 گروه کوهنوردی به ستاد دانشگاه رسیدند و برنامه ختم گردید.

دوشنبه ها برنامه سنگ نوردی در ساعت 16:00 مکان پارکینگ پارک کوهستان برقرار می باشد.

انشاءاله برنامه های اصلی صعود تابستانه گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بعد از ماه مبارک رمضان به شرح ذیل می باشد:

کوه شهباز بام استان مرکزی و کوه دماوند بام ایران در مرداد ماه

کوه شاهوار بام استان سمنان و کوهقاش مستان بام استان های اصفهان و کهگیلویه بویر احمد در شهریور ماه