سرپرست دانشگاه: دقت برنامه ریزی در حوزه مراکز رشد و فناوری به خاطر حضور اندیشه های مختلف اهمیت ویژه دارد

دکتر کریم :مراکز رشد و فناوری پتانسیل خوبی است برای تولید محصولات پزشکی و برنامه ریزی در این مراکز باید با دقت و حساسیت خاص خود و پیگیری جدی همراه شود.

سرپرست دانشگاه گفت: مراکز رشد و فناوری پتانسیل خوبی است برای تولید محصولات پزشکی و برنامه ریزی در این مراکز باید با دقت و حساسیت خاص خود و پیگیری جدی همراه شود.

دکتر کریم سرپرست دانشگاه خودباوری در این مراکز را عامل مهمی برای رسیدن به هدف عنوان کرد و افزود: برای سروسامان گرفتن مرکز رشد و فناوری دانشگاه کرمانشاه تلاش خوبی شده و باور دارم این مرکز می تواند منشاء و منبع خلاقیت و نوآوریهای متعددی در بخش سلامت در بحث دارو و تجهیزات باشد.

وی اضافه کرد در مراکز رشد و فناوری چون مغزها ، افکار ، اندیشه ها و تجربیات متعدد حضور دارند لذا برنامه ریزی برای پیشرفت هم بایستی با دیدن تمام پتانسیل ها و توانمندیها صورت بپذیرد و حمایت از این مراکز برای تأثیر خدمات آنها در پیشرفت کشور را وظیفه ای ملی دانست.