دکتر سعید کاظمی : رییس مرکز آموزشی ، درمانی معتضدی ، دکتر بهزاد حیدرپور : مدیر مرکز آموزشی ، درمانی امام علی (ع)

دکتر سعید کاظمی : رییس مرکز آموزشی ، درمانی معتضدی ، دکتر بهزاد حیدرپور : مدیر مرکز آموزشی ، درمانی  امام علی (ع)
دکتر بهزاد حیدرپور به عنوان جانشین دکتر سعید کاظمی انتخاب و مشغول فعالیت گردید.

از سوی دکتر کریم سرپرست دانشگاه ، دکتر سعید کاظمی و دکتر بهزاد حیدرپور به ترتیب به عنوان رییس مرکز آموزشی ، درمانی معتضدی و مدیر مرکز آموزشی ، درمانی و تحقیقاتی امام علی (ع) منصوب شدند.

دکتر سعید کاظمی متولد سال 1348 و دانش آموخته پزشکی عمومی در سابقه فعالیت های اجرایی خود به عنوان  مدیریت درمان دانشگاه ، رییس اداره نظارت بر درمان دانشگاه ، مدیرکل بهزیستی استان ، مدیر بیمارستان بیستون ، مدیر مرکز آموزشی ، درمانی امام علی (ع) ، رییس هیات پزشکی - ورزشی استان ، عضو هیات رییسه فدراسیون پزشکی ورزشی جمهوری اسلامی ایران ، عضو مجمع سازمان نظام پزشکی کشور ، عضو هیات مدیره سازمان نظام پزشکی استان ، معاون انتظامی و دادستان انتظامی سازمان نظام پزشکی استان ، بازرس سازمان نظام پزشکی کشور فعالیت نموده است.

دکتر بهزاد حیدرپور نیز متولد 1350 در کرمانشاه بوده و دوره دکترای عمومی پزشکی را در این دانشگاه و دوره تخصصی خود را در دانشگاه علوم پزشکی تهران در رشته طب ورزش گذرانده است. وی عضو هیات علمی گروه تازه تاسیس طب ورزش دانشکده پزشکی بوده و علاوه بر تاسیس اولین کلینیک طب ورزشی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، به فعالیت های آموزشی و پژوهشی گوناگون در زمینه طب ورزشی ، ایدز و... پرداخته و به مدت چهارسال است که در مرکز بازتوانی قلب این بیمارستان فعالیت تخصصی خود را درجهت بازتوانی بیماران به انجام می رساند .

دکتر حیدرپور به عنوان جانشین دکتر سعید کاظمی انتخاب و مشغول فعالیت گردید.