برنامه ریزی برای مدیریت زمان ،بسیار ارزشمند است

برنامه ریزی زمان ،بسیار ارزشمند است و باید آن را مدیریت کرد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : برای انجام درست امور باید به زمان انجام آن توجه و برنامه ریزی و تقسیم زمان انجام امور بسیار ارزشمند است.

دکتر حسین کریم گفت : با تقسیم بندی ، انتخاب زمان لازم برای انجام کارها و وقت شناسی می شود بسیاری از امور که تاخیر در آنها تاثیر منفی بر روند پیشرفت دارد را به موقع انجام داد.

سرپرست دانشگاه افزود : اگر برنامه ریزی و اجرای طرح ها بر اساس زمان بندی منطقی و مناسب صورت بپذیرد ، نتیجه کارها هم به راحتی دیده می شود و توجه به زمان نقاط ضعف و قوت را هم به موقع نمایان می سازد ، لذا باید مدیریت زمان در تمام برنامه ها مورد توجه قرار گیرد و با ارائه توان خدمات الکترونیکی ، بسیاری از ایاب و ذهاب ها را حذف کنیم که هزینه های مالی هم کاهش پیدا کند.

وی افزود : مثلا تلاش برای تحت وب قرار دادن دانشگاه و بهره مندی از ویدئو کنفرانس و بهره مندی مخاطبان از خدماتی که مراجعات آنها را کاهش بدهد و همچنین نحوه نظارت و کنترل دانشگاه بر واحدهای زیرمجموعه از طریق غیر حضوری کارشناسان  از مواردی است که نیاز به برنامه ریزی دارد و بایستی ،زمان برنامه ریزی هم به درستی انتخاب شود.