مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه: با تفکر مسیر درست را انتخاب کنیم.

باید با تفکر به کارهای خود رنگ و بوی الهی دهیم.

حجت الاسلام  والمسلمین کاظمی اصل  مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه افزود در زندگی هر کاری باید سر جای خود صورت پذیرد و برنامه ریزی برای انتخاب مسیر درست نیاز به تفکر دارد پیامبر فرموده: یک ساعت تفکر بهتر از هفتاد ساعت عبادت است. لذا بایستی با تفکر تاثیر عبادات خود رابیشتر کنیم. و بدانیم آنچه بدرد آخرت می خورد همان اعمالی است که طبق دستورات الهی انجام شده  است. بایستی به زندگی خود نگاه کنیم و و ببینیم که چقدر از زندگیمان توانسته ایم بهره ببریم.

کاظمی اصل اضافه کرد: خدمت به خلق به تنهایی هدف نیست بلکه هدف از خلقت حرکت از عالم مادی به عالم معنوی است که  ان شاء ا... بتوانیم در این ماه مبارک  رمضان که به فرموده پیامبر (ص)درهای بهشت  به روی بندگان باز است با تفکر به اعمال خودذ رنگ و بوی الهی بدهیم..