فرماندار پاوه: توریسم درمانی می تواند خدمات مطلوب بخش سلامت در شبکه بهداشت ودرمان پاوه را توسعه دهد

فرماندار پاوه با مطلوب ارزیابی کردن خدمات بخش سلامت تعامل بین اداره های سلامت محور و فرمانداری را در شناسایی نیازها و هماهنگی در انتخاب راهکارها مناسب دانست.

پرویز ایده پور فرماندار پاوه در دیدار سرپرست دانشگاه علوم پزشکی با ایشان گفت: هرکار موفقی نیتجه همکاری و همدلی بخش هایی است که برای رسیدن به هدفی واحد تلاش می نمایند و در شهرستان پاوه حضور نیروهای دلسوز و متعهد و کاربلد باعث گردیده در مدت کوتاه خدمت در این شهرستان شاهد تلاش های بسیار مفیدی باشم که از همت و مشارکت آنان حادث شده است.

فرماندار پاوه به جایگاه سلامت در پیشرفت و توسعه هر منطقه ای پرداخت و افزود سلامت زیربنای تمام امور است  و در دنیا روی توریسم و توریسم درمانی به عنوان حرفه ای درآمدزا کار می شود و کشور ایران و بویژه استان کرمانشاه با داشتن جاذبه های گردشگری فراوان می تواند نقش بارزی داشته باشد و شهرستان پاوه هم از این حیث در جایگاه ویژه ای برخوردار است و ما راغب هستیم در این خصوص با دانشگاه تعامل و همکاری لازم را داشته باشیم.

در ادامه ملاقات دکتر کریم سرپرست دانشگاه گفت: در رایزنی ها و جلسات متعدد هیأت های ایرانی و عراقی برای فعال سازی توریسم درمانی و تبادل دانشجو بستری مناسب ایجاد شده است و مردم عراق علاقه زیادی به ایران نشان می دهند که بایستی از این فرصت بهره گرفت ولی فعلاً بخاطر بهم ریختگی امنیتی عراق باید صبر کرد.

سرپرست دانشگاه افزود: دانشگاه از پیشگامان ارتباط دوجانبه و ارتقاء صنعت توریسم درمانی است و همکاری استانداری و اداره های سیاسی و امنیتی در رفع موانع می تواند به شکل گیری این صنعت کمک شایانی کند.