آیت اله علما در دیدار سرپرست دانشگاه علوم پزشکی با ایشان : ایجاد فضای سالم و به دور از حاشیه و رعایت اعتدال مورد نظر رییس جمهور کلید موفقیت در کارهاست .

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با حضور در دفتر نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمانشاه با ایشان دیدار و حول محور نظام سلامت استان گزارشی را ارائه نمود.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه در دیدار سرپرست دانشگاه علوم پزشکی با ایشان گفت : ایجاد فضای سالم و به دور از حاشیه و رعایت اعتدال مورد نظر رییس جمهور کلید موفقیت در کارهاست .

دکتر حسین کریم سرپرست دانشگاه با حضور در دفتر حضرت آیت الله علما نماینده ولی فقیه  در استان و امام جمعه کرمانشاه درخصوص وضعیت بهداشت و درمان و اجرای طرح تحول نظام سلامت گزارشی ارائه نمود و آیت اله علما هم با بیان توصیه های اسلامی ، کار و تلاش در این عرصه را ارزشمند خواند.

حضرت آیت اله علما افزود : استفاده از تجربیات سابقین و توجه به انجام کارهای زمین مانده قبلی ، مدیریت برنامه ها ، بکارگیری تدبیر و داشتن سعه صدر و ایجاد فضایی سالم و بدور از حاشیه کلید موفقیت هر کاریست.

نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به گفتمان ریاست جمهوری در رعایت «اعتدال »این واژه را بسیار خوب و ریشه دار دانست که قبل از اسلام هم کاربرد داشته و جامعه با رعایت اعتدال و کرامت خوشحال می شوند.

آیت اله علما حاشیه سازی را مانع پیشرفت کار دانستند و گفت : تخیلات به حاشیه سازی شکل می دهد و هیچگاه در جامعه بازدهی مناسبی نداشته و نخواهد داشت و اتلاف هزینه و وقت از آثار آن است.

۲۲ تیر ۱۳۹۳ ۱۴:۱۱