برای سومین سال متوالی دانشکده دندانپزشکی مقام دوم کشوری را در آزمون جامع علوم پایه به دست آورد.

رییس دانشکده دندانپزشکی با اعلام این مطلب گفت : فریاد فاتحی ،فرنوش اردلانی و زهرا امیرخانی دانشجویان دانشکده دندانپزشکی کرمانشاه به ترتیب عناوین سوم ، ششم و هشتم را در این آزمون به دست آوردند.

دکتر حمیدرضا مظفری با ذکر اینکه برای سومین سال پیاپی است که دانشکده دندانپزشکی می تواند به این توفیق دست یابد ، ایجاد انگیزه در دانشجویان توسط اساتید ، وقت گذاشتن برای برگزاری جلسات متعدد جهت دانشجویان و بیان نکات به روز را ازجمله عوامل این موفقیت ها خواند.

وی از بهره مندی از اساتید علوم پایه توانمند و علاقه خود دانشجویان به کسب دانش به عنوان دیگر عوامل موفقیت دانشجویان نام برد.