سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : باوجود پتانسیل های موجود ، لازم است مراکز تحقیقاتی افزایش یابند.

دکتر کریم با شاره به اینکه همه موفقیت ها حاصل تحقیق و پژوهش و یافته های جدید علمی است افزایش مراکز تحقیقاتی در دانشگاه کرمانشاه خواستار شد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مصاحبه با خبرنگار وب دا کرمانشاه با شاره به اینکه همه موفقیت ها حاصل تحقیق و پژوهش و یافته های جدید علمی است افزایش مراکز تحقیقاتی در دانشگاه کرمانشاه خواستار شد.

دکتر حسین کریم سرپرست دانشگاه گفت : دانشگاه ها رسالت خطیری بر عهده دارند و رسالت دانشگاه های علوم پزشکی که با آموزش ، درمان ، بهداشت ، تغذیه و کلا سلامت در ابعاد مختلف آن در ارتباط هستند قطعا وظیفه سنگین ایجاد مراکر تحقیقاتی به جهت دست یافتن به تجهیزات پزشکی مدرن ، تولید داروهای جدید و نوترکیب و دست یافتن به یافته های چدید ژنتیکی بسیار مهم به نظر می رسد و دانشگاه کرمانشاه با بهره مندی از اساتید مجرب و پویای خود قادر است در رسیدن به این هدف موفق باشد.

سرپرست دانشگاه افزود : وظیفه دانشگاه از نام آن مشخص است و اعتقاد دارم دانشگاهیان باید در هر زمینه ای هادی جامعه باشند و برای پیشرفت همه جانبه با صنعت و معدن و اداره های سلامت محور ، پروژه های تحقیقاتی اجرا نمایند.

وی با اظهار خوشحالی از افزایش مراکز تحقیقاتی به 9 مرکز در چندسال اخیر ، به راه اندازی هرچه سریعتر مرکز تحقیقاتی مرکز آموزشی ، درمانی و فوق تخصصی قلب و عذوق امام علی (ع) و بیمارستان معتضدی اشاره و از معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه خواست زمینه فعالیت این مرکز را مهیا سازد.

دکتر کریم وجود مرکز امام علی (ع) را بزرگترین مرکز درمان و جراحی قلب و عروق غرب کشور دانست و افزود : این بیمارستان که علاوه بر بیماران استان های مجاور ، بیماران کشور عراق را نیز می پذیرد و با جراحی های صورت گرفته در این مرکز اعتماد مردم را بهخ ود جلب نموده نیاز شدید به ارتقا مرکز تحقیقاتی خود دارد.

۳۰ تیر ۱۳۹۳ ۱۳:۴۶