مدیران و مسئولان دانشگاه در مجتمع بوستان گردهم آمدند

مسئله اصلی گفتگوی مدیران و معاونان در این نشست در مورد تیپ یک شدن دانشگاه و مسایل پیش روی بود
مجتمع بوستان دانشگاه 24/8/1388  شاهد گردهم آیی کلیه مدیران و مسئولان دانشگاهی بود که از سراسر استان گردهم آمده بودند تا اینبار نیز مسائل و مشکلات پیش رو را با یکدیگر در میان بگذارند و راهکارهای مناسب را از تجربه های همدیگر کسب کنند. در ابتدای این مراسم دکتر نوری زاد ریاست دانشگاه ضمن تبریک کسب عنوان تیپ یک به همه همکاران دانشگاهی ، مسئولین دلسوز و مردم شهیدپرور منطقه غرب کشور کسب این عنوان را دستاورد زحمات کلیه همکاران ومسئولین دانست و ابراز امیدواری کرد که  موفقیت های دانشگاه بیش از پیش تداوم داشته باشد . معاونین دانشگاه نیز گزارشی از عملکرد اخیر معاونت های خود ارایه کردند و در ادامه مدیران به بحث و گفتگو پیرامون مسائل حوزه کاری خود پرداختند.