مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: روزه واقعی موجب خود نگه داری از معصیت می شود

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گفت : به استناد قرآن روزه بر ما واجب شده ولی زمانی اثر بخش می شود و باعث می گردد از گناه پرهیز کنیم که تقویت تقوا به همراه داشته باشد.

حجت الاسلام کاظمی اصل مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گفت: تقوا باعث تغییر در نگرش ، رفتار و افکار می شود و خود نگه داری از ارتکاب به معصیت را به همراه دارد و این حس در ماه رمضان به مراتب بیشتر از سایر ماه ها است و اگر کسی در این ماه چنین احساسی را در خود یافت ، بداند که روزه او واقعی است.

کاظمی اصل افزود: برای تقویت تقوا، یکسری اعمال و مراقبت ها لازم است که باید تمرین شود و درماه رمضان نخوردن حلال خدا بخاطر تمرین  در نخوردن حرام  در تمانم ایام سال است و در این موضوع نقش درون و مبارزه با نفس بسیار مؤثر است .

وی خواندن قرآن در این ماه را فضلیتی بسیار بزرگ خواند و اضافه کرد سفره خداوند پهن است و باید حداکثر بهره را با خواندن قرآن از آن گرفت.

۳۱ تیر ۱۳۹۳ ۱۴:۵۳