بازدید رییس شورای شهر ، معاونین و شهردار از بیمارستان های کرمانشاه

رییس شورای شهر کرمانشاه ، معاونین و شهردار کرمانشاه به منظور بررسی وضعیت هتلینگ بیمارستان ها و تغییرات فیزیکی که در راستای طرح تحول نظام سلامت ایجاد شده است ، بیمارستان های فارابی ، امام خمینی (ره) و دکتر محمد کرمانشاهی بازدید کردند.

خسرو زرافشانی رییس شورای شهر ، دکتر قربانی شهردار کرمانشاه ، محمد شه پرست نایب رییس شورای شهرو مسوول کمیسیون املاک و حسین مرادقلی عضو هیات رییسه شورا و مسوول کمیسیون اقتصادی شورای شهر بیمارستان ها را مورد بازدید قرار داده و با مدیران این مراکز تشکیل جلسه دادند و با بررسی وضعیت تغییرات فیزیکی چندماه اخیر از اجرای طرح تجول نظام سلامت که مشکلات مردم را مرتفع نموده اظهار رضایت کردند.

رییس شورای شهر با اظهار این مطلب که ما اعضای شورای شهر به عنوان نماینده مردم وظیفه داریم ببینیم که مردم به حق و حقوق خود که سزاوار آن هستند می رسند یا محروم می شوند و به هدف کمک به مردم در کنار مسوولان هستیم و تا آنجا که در راه تعامل و ارتباطات بین بخشی و فرابخشی امکان داشته باشد سعی بر پیشرفت همه جانبه شهر داریم و برای تقویت کار میدانی که دلسوزانه برنامه ریزی امور را دنبال می کنند و هم و غم حل مشکلات و نارسایی های مردم را دارند تلاش خواهیم کرد.

زرافشانی افزود : این استان پتانسیل های زیادی دارد و مردم هم لیاقت بهترین ها را دارند و بایستی با دست در دست هم دادن و کار گروهی و توان جمعی نیازهای جامعه را برطرف کرد که ما برای حل مشکلات بخش سلامت قدم های موثری برخواهیم داشت و درکناردانشگاه خواهیم بود چون سلامت زیربنای بسیاری از امور است و نمی شود به راحتی و بدون دغدغه از کنار آن رد شد . این وظیفه ایست که باید به آن عمل کرد.

در این بازدید بر احداث فضای سبز محیط های بیمارستانی ، زیباسازی محیط ها ، آسفالت محوطه اماکن بیمارستانی ، توسعه فضاهای فیزیکی ، افزایش تجهیزات بیمارستانی ،؛ آزمایشگاه ها و بیمارستان های تک تخصصی تاکید شد و اعضای شورای اسلامی شهر حاضر در جلسه به نمایندگی از سایر اعضا و شهردار برای برطرف کردن برخی نیازها اعلام آمادگی کردند.