تاکید دکتر کریم بر ارتقاء کیفیت خدمات درمانی مراکز درمان سوء مصرف مواد

پنجمین جلسه کمیته درمان و حمایت های اجتماعی با حضور سرپرست دانشگاه برگزار شد

پنجمین جلسه کمیته درمان و حمایت های اجتماعی استان باحضور سرپرست دانشگاه ، روسای شبکه های بهداشت و درمان شهرستانها ، روسای سازمان بهزیستی شهرستانهای استان و همچنین اعضای اصلی کمیته درمان در در سالن جلسات مرکز آموزش مداوم برگزار گردید.

طی این جلسه دکتر سلطانی سرپرست اداره سلامت روان و اعتیاد معاونت درمان، به تشریح وضعیت( نقاط ضعف و قوت) مراکز درمان سوء مصرف مواد(mmt)  شهرستانهای استان پرداخت  و در ادامه،  اعضاء جلسه به نقد و بررسی مراکز درمانی و اقامتی مجاز  سوء مصرف مواد در هریک از شهرستان های استان پرداختند .

دکتر کریم سرپرست دانشگاه نیز در این جلسه بر ارتقاء کیفیت خدمات درمانی مراکز درمان سوء مصرف مواد بویژه در بعد خدمات روانشناختی و مددکاری تاکید نموده و لزوم انجام پژوهش های کاربردی را در خصوص  ارزیابی هرچه دقیق تر اثربخشی درمانهای آگونیست یادآور شد.

همچنین مقرر شد از این پس کارگاه های آموزشی ویژه ای جهت کارآمدتر کردن نیروهای تخصصی مراکز مذکور بویژه روانشناسان و مددکاران برگزار شود.

یادآور میشود جلسات کمیته درمان و حمایت های اجتماعی بصورت مستمر و ماهیانه با ریاست دانشگاه علوم پزشکی و با محوریت بررسی وضعیت مراکز مجاز درمان سوءمصرف مواد استان برگزار میگردد.