معاون تحقیقات وزیر بهداشت: باید از برنامه هایی که به تربیت پژوهشگر می پردازند حمایت کرد

دکتر ملک زاده معاون تحقیقات وزات بهداشت در جمع محققان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پژشکی کرمانشاه گفت که تحقیق و پژوهش از رسالت های دانشگاه است و اساتید باید برای آن وقت بگذارند. وی پژوهش را برای حل مشکلات و شناسایی راهکارهای لازم برای ارتقای وضعیت جامعه ضروری داتست و گفت که بایستی از برنامه هایی که به آموزش پژوهشگر می پردازند حمایت شود.

معاون تحقیات وزارت بهداشت گفت که دانشگاه ها سه دسته اند دسته اول آنهایی که فقط آموزش می دهند  دسته دوم آنهایی که با پژوهش مرزهای دانش را به پیش می برند و دسته سوم با فناوری موجب ارتقای دانشگاه و جامعه می شوند. دانشگاه های ما باید به سمت دسته سوم پیش بروند و جزئ آنها قرار گیرند و این امر نیاز به فعالیت بیشتر پژوهشگران دانشگاهی دارد.

دکتر ملک زاده اعتبارات پژوهش در کشور ما را در مقایسه با کشورهای پیشرفته بسیار ناچیز دانست و خواستار افزایش آن شد.

وی افزود اساتید باید آن گونه که در امر آموزش فعال هستند به امر پژوهش نیز بپردازند.