سرپرست اداره بازرسی،ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه منصوب شد

طی حکمی از سوی دکتر کریم سرپرست دانشگاه علوم پزشکی دکتر فرشید رئیسی به سمت رئیس اداره بازرسی ،ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات منصوب و شروع به کار کرد

دکتر حسین کریم سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه  در ابلاغی که  دکتر فرشید رئیسی را به سمت رئیس اداره بازرسی،ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه منصوب نمود ه ، رعایت موازین شرعی و قوانین و مقررات برای رسیدگی دقیق و احقاق حقوق مخاطبان و متقاضیان را سرلوحه کار  در این اداره عنوان نموده است.

رئیس دانشگاه با حساس خواندن کار قضاوت و محرز نمودن  صحت و سقم  خواسته افراد شاکی را یک امر بسیار حساس دانست که بایستی با رعایت تمام جوانب نه  حق سازمان و نه حق  افراد  تضیع نشود .

شایان ذکر است دکتر رئیسی فارغ التحصیل دوره دکترای عمومی،فارغ التحصیل رشته اسیب شناسی بالینی و تشریحی و دارای بورد تخصصی رشته پاتولوژی بالینی و تشریحی است .

نظارت بر درمان دانشگاه کردستان  و کامیاران  همچنین مسئول فنی آزمایشگاه های بیمارستان فارابی و بیمارستان امام علی(ع)بخشی از سوابق مدیریتی دکتر رئیسی است .