اولین مأموریت بالگرد اورژانس 115 دانشگاه کرمانشاه و اعزام به موقع سه مصدوم تصادفی

بالگرد اورژانس 115 دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در اولین مأموریت خود سه مصدوم تصادفی محور هلشی به عثمانوند از توابع شهرستان کرمانشاه را به بیمارستان ایت اله طالقانی اعزام کرد

بالگرد اورژانس 115 دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه که 18 مرداد ماه همزمان با 13 استان دیگر در کشور کار خود را آغاز کرد امروز در اولین مأموریت خود سه مصدوم تصادفی را به موقع به بیمارستان منتقل ساخت .

در تصادف یکدستگاه پیکان با یکدستگاه نیسان در محور هلشی به عثمانوند از شهرستان کرمانشاه و در محدوده روستای قادر مرز منجر به مصدومیت 5 سرنشین این خودرو ها شد که کار اولیه  سه مصدوم توسط تکنیسن های فوریت های پزشکی انجام و توسط بالگرد اورژانس 115 به بیمارستان  ایت اله طالقانی کرمانشاه اعزام شدند .

دو مصدوم دیگر که توسط خودرو های عبوری  منتقل شده بودند در میانه راه  مداوای اولیه توسط تکنیسین  فوریت های پزشکی  روی آنها صورت گرفت .

دراین تصادف خودرو پیکان  دچار آتش سوزی  که با حضور به موقع نیروهای آتش نشانی از انفجار و سرایت آتش به مزارع اطراف جلوگیری شد .

۲۳ اَمرداد ۱۳۹۳ ۲۰:۵۸