سرپرست دانشگاه در جلسه مجمع خیرین سلامت استان کرمانشاه:خداوند کسانی را که دوست دارد در مسیر خیر قرار می دهد که رافع مشکلات مردم باشند

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی در جلسه مجمع خیرین سلامت که به هدف فعال ترشدن تلاش های این مجمع در جهت جلب نظر خیرین و اخذ کمک های آنها برگزار گردید کار و تلاش در عرصه های خیریه را موهبتی دانست که خداوند به برخی بندگان عطاء می فرماید.

دکتر حسین کریم سرپرست دانشگاه گفت: حوزه سلامت بخاطر گستردگی کار و اینکه تمام جامعه مخاطب ما هستند و وزارت بهداشت هم متولی سلامت می باشد همواره برای اینکه تمام نیازهای سلامت را تأمین کند با مشکل مواجه بوده و هیچوقت به تنهایی قادر نیستیم این مهم را انجام دهیم ، لذا مشارکت و حمایت سازمانهای مردم نهاد و همکاری سازمانهای سلامت محور کمک کننده خواهد بود، لذا مجمع خیرین سلامت بایستی تلاش خود را مضاعف کند که در این مسیر خداپسندانه بتواند به کمک افراد نیکوکار ، خوشنام که دغدغه حل مشکلات جامعه را دارند در رفع موانع بخش سلامت قدم های مؤثری بردارند.
سرپرست دانشگاه تبلیغات ، اطلاع رسانی و آگاهی بخشی در راستای معرفی نیازهای این بخش به خیرین را مهم برشمرد و افزود تاکنون در این زمینه اقدام مؤثری آنچنان که لازم است صورت نگرفته است.

وی افزود حیطه همکاری خیرین در بخش سلامت بسیار است و با توجه به تنوع کار دانشگاه (ساخت و ساز اماکن ، امور بهداشتی ، امور درمان ، غذا و دارو ، تجهیزات پزشکی ، تجهیزات سایر بخش ها و...) ما آماده اعلام نیازها به خیرین هستیم

دکتر کریم ورود Ngo ها (سازمانهای مردم نهاد) را راهی برای رسیدن به هدف دانست و از اعضای مجمع خیرین سلامت خواست ارتباط خود را با آنها قوی تر کنند و از ظرفیت هایی که در اختیار شهرداری ها و شوراهای شهر و روستاها هست هم استفاده کنند.

دکتر کریم افزود وقتی خیری با نیت خیر خود کمکی در راسای ارتقاء بخش سلامت دارد ، زمین یا ساختمانی اهداء و یا تجهیزاتی خریداری می کند تمام کارهای ضبط و ثبت قانونی بنام آن خیر صورت می پذیرد که نام نیک آن خیر همواره زنده نگه داشته شود.

در این جلسه محمودیان مدیرعامل مجمع خیرین سلامت استان و حسین بیگلری دبیر شورای مشارکت های مردمی مجمع خیرین سلامت استان نیز با ارائه گزارشی از اقدامات صورت گرفته و برنامه های درحال تکوین به آثار بسیار مثبت کمک های خیرین اشاره داشتند.