اولویت اول دانشکده دندانپزشکی اتمام ساخت و تجهیز ساختمان در حال احداث در پردیس دانشگاه است

اولویت اول دانشکده دندانپزشکی اتمام  ساخت و تجهیز ساختمان در حال احداث در پردیس دانشگاه است
سرپرست دانشگاه از دانشکده دندانپزشکی بازدید کرد .

دکتر کریم در این نشست  اولویت خود را در خصوص دانشکده دندانپزشکی اتمام طرح دانشکده دندانپزشکی در پردیس دانشگاه عنوان نمود و گفت:ارتقای  اعضای هیات علمی و تکمیل کادر مورد نیاز و برنامه ریزی در راستای جذب دستیار رشته های تخصص از اولویت های ماست.

سرپرست دانشگاه گفت: انتظار دارم این دانشکده با نگاه جامعه نگر با مرکز بهداشت در جهت ارتقای شاخص های  سلامت دهان و دندان همکاری دو جانبه ای داشته باشد  .

وی در خصوص کمبودهای دانشکده قول مساعدت داده و بر توجه ویژه به پژوهش و نیز درآمد زدایی و دیدگاه اقتصادی تاکید نمود .

دکتر کریم  در این دیدار که معاونت آموزشی  دانشگاه نیز حضور داشت از بخش های مختلف دانشکده بازدید هم کرد.

۸ شهریور ۱۳۹۳ ۱۴:۵۴