دکتر کریم : احداث مرکز درمان بستر در گواور ضروری است

سرپرست دانشگاه ضمن بازدید از شهرستان گواور طرح احداث مرکز درمان بستر را برای این شهرستان ضروری عنوان کرد.

سرپرست دانشگاه  ضمن بازدید از شهرستان گواور طرح احداث مرکز درمان بستر را برای این شهرستان  ضروری عنوان کرد.

فرماندار بخش گواور نیز در این نشست به ضرورت این طرح اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه مسیر بخش گواور به زودی محل تردد زائرین خواهد بود و از بازارچه مرزی سومار حجم عظیمی از زائرین به این بخش سوق داده می شود، لذا نیاز مبرم به طرح بیمارستان درمان بستر در این شهرستان  احساس می شود..

در این نشست که با حضور  نماینده مردم گیلانغرب سرپل ذهاب و قصرشیرین در مجلس شورای اسلامی ، فرماندار ، بخشدار و جمعی از رؤسای شهرستان گیلانغرب برگزار شد، تقویت بخش تزریقات و دارو ، حضور پزشک متخصص ظرف یک ماه آینده، و بازسازی ساختمان شبکه بهداشت مرکز شهرستان گواور مورد بحث و بررسی قرار گرفته و تصویب گردید.15