دکتر کریم: تا پایان سال تعداد 50 نفر بهورز جدید به ارایه خدمت مشغول خواهند شد.

دکتر کریم: تا پایان سال تعداد 50  نفر  بهورز جدید به ارایه خدمت مشغول خواهند شد.
هم اکنون تعداد 1076 نفر بهورز در 652 خانه بهداشت در سطح استان فعالیت می کنند

بهورزها نقش مهمی را در ارتقای سطح سلامت جامعه برعهده دارند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ضمن اعلام این مطلب در گفتگو با خبرنگار وب دا گفت : بهورزها نقش مهمی در ارتقای سلامت در کشور را پس از انقلاب برعهده داشته اند و باعث خدمت رسانی گسترده بهداشتی و درمانی به محروم ترین نقاط کشور شده اند.

دکتر حسین کریم که به مناسبت روز بهورز سخن می گفت با اشاره به تاریخچه شکل گیری خانه های بهداشت گفت : از سال 1363 بهورزها وظایف خطیری همچون برقرای ارتباط با مردم و جلب مشارکت بهداشتی و آموزشی،  ارایه مراقبت های بهداشتی،واکسیناسیون انجام کمک های اولیه و اخیرا همکاری با طرح پزشک خانواده را برعهده گرفته اند .

دکتر کریم  گفت : هم اکنون تعداد 1076 نفر بهورز  در 652 خانه بهداشت در سطح استان فعالیت می کنند که تا آخر سال،  50بهورز دیگر هم به جمع آنها اضافه خواهد شد.

امسال همچنین 4 نفر از بهورزان و 2نفر از مربیان بهورزی استان کرمانشاه بعنوان نمونه در سطح کشور معرفی شده اند .

وی همچنین از زحمات بهورزان به عنوان پاسداران خط مقدم سلامت جامعه تقدیر کرد و گفت : ما برای ارتقای سلامت روستائیان از هیچ کوششی فروگذار نخواهیم کرد .